Főoldal Franciaország

Párizsi utazás - Franciaország - Párizsi utazások repülővel

Párizsi utazás repülővel - Versailles - Disneyland

Ki ne hallott volna még Franciaországról és a híres fővárosról - Párizsról - a szerelem városáról, a Napkirály országáról, a szebbnél szebb műemlékekről, különlegességekről, a parfümök és a Divat országáról. Tartson velünk párizsi utazásunkon és ámuljon, mert programunk bőkezűen ajánlja a látnivalókat.

Párizsi utazás - Versailles

 

Párizsi utazás repülővel

Párizs Franciaország szíve, és mi megmutatjuk Önnek, hogyan dobog! Egy párizsi utazás repülővel felejthetetlen élmény lesz az Ön számára – és ez a mi célunk! Fakultatív programjaink segítségével felfedezheti ezt a gyönyörű várost, a csoportvezetőtől – aki végig kíséri Önöket – bármikor kérhet segítséget az út során. Utazzon velünk, ma már az utazás repülővel alig két óra, és máris elvegyülhet Párizs csodásan pezsgő forgatagában...

 

Általános információk Franciaországról és a fővárosról:

 
Franciaország

A Francia Köztársaság központi területe Nyugat-Európában található, a Földközi tenger- a La Manche csatornáig és az Északi tengerig, valamint a Rajnától az Atlanti óceánig terjed + a tengeren túli területei. Fejlett ország. Hivatalos nyelv: francia.
Lakossága a tengerentúli területeivel együtt: kb. 64,5 millió. Területeit délen a Földközi tenger, nyugaton az Atlanti óceán, északon a La Manche csatorna és az Északi tenger határolja. Keleti oldali szomszédai: Belgium, Németország, Svájc és Olaszország. Dél Nyugaton Spanyolország és Andorra
Gyönyörű ország. Az év minden szakaszában kínál látnivalókat, természeti szépségeivel, tengerpartjaival, műemlékeivel. Közel 80 millió turista látogatja évente. Fővárosa Párizs, a világ legnagyobb városai közé tartozik, a szerelem és a turizmus fővárosa.
Időeltolódás: Magyarország és a központi terület között nincs.
Időjárás: Franciaország éghajlatát óceáni, enyhe telek, viszonylag meleg nyarak jellemzik. A déli partvidék keskeny sávja mediterrán éghajlatú.
Születéskor várható élettartam: nőknél: 84,33 év; férfiaknál: 77,79 év (Titkát majd utazásunk alatt tudhatják meg)
Fizető eszköz: (euro)
Franciaországban székelő Magyar Nagykövetség címe: 5 bis, square de l’avenue Foch, 75116 Paris, Telefonszám: (00 33) (1) 4500-9497
 
Egyéb tudnivalók utazáshoz:
Útiokmány: Érvényes személyigazolvány (célszerű a kártya alapú, de a régit is még elfogadják) vagy érvényes útlevél.
Elektromos áram: 220 V, de a csatlakozó típusa nem egyezik a magyar szabvánnyal.
Közbiztonság hasonló, mint Magyarországon.
Közlekedés a központi területen: jobb oldali
Csapvíz általában fogyasztható
Kötelező védőoltás nincs
Orvosi ellátás: Turistáknak célszerű Baleset-betegség és poggyász biztosítást kötni vagy legalább a TB-vel rendelkezőknek kikérni az Európa Biztositási Kártyát (ingyenes) a helyi TB irodából.

Miért válasszon minket párizsi utazása alkalmával?!

Mert velünk megismerheti Párizst!

Mert gazdag programot állítottunk össze

Mert árban rendkivül kedvezőek vagyunk

Mert a mi programunkban Versailles-is benne van

Mert lehetősége van bekukkantani a kastélyok világába és ezáltal a franciák mai életvitelébe egy kis kedves borkóstolással

Mert a csoportvezető végig Önökkel van

 

Jöjjön velünk Párizsba, a világ egyik legszebb és leggyönyörűbb városába!


Párizsi utazás - Franciaország - Párizsi utazás repülővel

Hosszú Hétvégék Párizsban, 2024

Disneyland és Párizs

Párizs álmaink városa. Él, lüktet és vonz bennünket. Könnyed, elegáns, teli látnivalóval.Minden korosztályra felkészült a világváros. Hozza el gyermekét is az útra és abból egy napot mosolygó mesevilágba a Disneyland-be.

Leírás »

Ajánlatkérés/Foglalás »

Hosszú Hétvégék Párizsban, 2024

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom