Főoldal Dokumentumok

Dokumentumok

Kedves Utasunk!

Az ÁSZF kiegészítése csak saját szervezésű útjainkra vonatkozik. Közvetített utak esetén partner irodánk feltételei szerint járunk el.

A Korona vírus miatti már meglévő utazási szerződéssel rendelkező utazóink részére az Általános szerződésünket kiegészítettük a következő speciális feltételekkel.

Nirva Tours Utazási Szerződés (érvényes 2020.02.18-tól) letöltés

 

Nyilatkozat fakultatív programokról (Párizsi utak esetén) letöltés

 

Storno biztosítás termékismertető letöltés

 

Kedves Utasunk!

Az ÁSZF kiegészítése csak saját szervezésű útjainkra vonatkozik. Közvetített utak esetén partner irodánk feltételei szerint járunk el.

A Korona vírus miatti már meglévő utazási szerződéssel rendelkező utazóink részére az Általános szerződésünket kiegészítettük a következő speciális feltételekkel, ami a korábban meglévő ÁSZF szerződés szoros része.

 

A speciális szerződés kiegészítés azon kedves utazóink részére vonatkoznak, akik 2020. március 15-e  előtt érvényes megrendeléssel rendelkeztek,

de a korona vírus miatt utazásukat lemondták , módosították vagy utazási utalványra ( kuponra) váltották. Ezzel szeretnénk  elkerülni a kötbér számításra vonatkozó határidőkkel kapcsolatos esetleges vitát, vagyis ahogy a kedvezményeket, úgy viszi tovább az eredeti szerződés megkötésének időpontját is.

 

1.Lemondás esetén a meglévő utazási szerződés lemondási feltételei érvényesek

 

2. Módosítás és későbbi időpontra átjelentkezés díjmentes  a választott időpontra,  befizetett előleg nem veszik el , az jóváírásra illetve átvezetésre kerül az új időpontra, minimálisan a lemondás időpontjában számított lemondási költségnek megfelelő összeg ( Csökkentve az útlemondási biztosítással illetve előre vásárolt belépőjegyek árával. Az utóbbinál is megpróbálja az iroda a belépőjegyek árát visszakövetelni. Erre akkor van esély, ha a célország is zárva tartja az utazás időpontjában a belépőjegy kiadmányozóját.)

 

3. A kedvezmények az újonnan választott időpontra is érvényben maradnak, de a kedvezménnyel csökkentett összeg az újonnan választott időpontban

nem lehet kevesebb az eredeti/lemondásra kerülő utazás szerződésben álló összegnél. Tehát,ha az eddig befizetett összeg kevesebb, mint 40% vagy indulás előtt 35 nappal kevesebb,mint100% a különbözetet az utazásszervező által megadott határidőig  számla ellenében rendezni szükséges.

 

4.A megrendelő által választott új foglalás esetleges lemondása esetén az eredetileg befizetésre került első foglalás lemondási költségének mértékéig  terheli 100% lemondási költség a megrendelőt. Az új foglalásra minden további befizetett összegre az Általános Utazási Szerződés 5. pontja alapján kerül felszámításra a

bánatpénz/ lemondási költség.

 

5. A valuta árfolyam változása teljes részvételi díj kiszámításánál továbbra is érvényes!

 

A befizetett összeg utazási kuponban / utalványban is igényelhető, amelynek felhasználási feltételeit az alábbiakban részletezzük különszerződési feltételek alapján.

1.Az Utazási utalvány igénylése csak 2020. március 15 előtt meglévő érvényes utazási szerződések esetére választható/ érvényesíthető.

 

2. Csak és kizárólag a Nirva Utazási iroda Kft által szervezett utazásokra váltható be.

 

3.Az utalvány a feltüntetett értékben beváltható/ érvényesíthető a Nirva Tours Utazási irodában személyesen vagy elektronikus úton - e-mal- ben.

Amennyiben az utazást partner irodán keresztül foglalták, úgy az utalványt az ügyfél részére a partner irodának küldjük meg és rajtuk keresztül használhatja fel ügyfelünk.

 

4.Az utalvány az azon feltüntetett határidőig használható fel.

 

5.Az utazási utalvány átruházható a megrendelő nyilatkozata alapján, amelyben megadja az utazási utalványt felhasználó adatait,adatkezelési szabályzatnak megfelelően. Az utazási utalvány felhasználója nyilatkozik az utazási szerződésben és a kiegészített utazási szerződésben foglaltak elfogadásáról.

 

6.Az utazási utalvány készpénzre nem váltható.

 

7.Az utazási utalvány összege a beváltásra kerülő új utazási szerződésben 100% lemondási alapot képez.

 

8.Az utazási utalvány digitális formában JPEG formában e-mail-ben kerül megküldésre a megrendelő részére.

 

Minden esetben , ha az utazást az utazó mondja le az ÁSZF szabályai és speciális szabályai szerint járunk el, a csomagban lévő repülőjegyekre

továbbra is a légitársaság lemondási szabályzata érvényes!


Köszönjük megértésüket!
Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom