Home Vendégkönyv

Vendégkönyv

Kászon György31.10.2019. 11:24

2019 október 23-26 között feleségemmel részt vettünk az önök szervezte párizsi úton, Szalontai Sándor idegenvezetésével.

Mindennel meg voltunk elégedve, annak ellenére is, hogy fárasztó volt.

Szeretnénk külön dicsérni Szalontai úr tudását és hozzáállását. Mindent megmutatott, amit lehetett. Az i-re a pontot az utolsó nap tette fel, amikor meglepetésként elmentünk a Parfüm Múzeumba, ahol a hölgyek nagy örömére vásárolni is lehetett....

Szabó-Szalai Gyöngyi17.04.2019. 08:28

Kedves Gabriella!

Szeretném megköszönni ennek a fantasztikus utazásnak a megszervezését. A kinti képviselet, az idegenvezetőnk és Mahmoud mindet elkövetett, hogy felejthetetlen emlékeink maradjanak. Külön köszönet Mahmoudnak, nagyon megkedveltük Őt!!!
Ajánlani fogom mindenkinek az Önök irodáját.

Üdvözlettel, Gyöngyi

Laci, Ludmila es Paul07.07.2017. 19:37

Kedves Gabi,Oromteljes emlekekkel hazaertunk. Az Egyiptomi uazasunk remek volt. Minden ugy perget-le ahogy meg irta. Ashraf a repteren vart rank es 10 percent belul mar az autoban ultunk a vizumokkal , csomagjainkkal, es Mahmuddal. Kb. 40 percen belul mar a szalodaban is voltunk. Mindennel megvoltunk elegedve, kiszolgalstol a medeceig a hol a minden napi faradsagainkat kipihentuk. Mind a 3 napi turan alandoan velunk voltak az aoutovezeto es az idegen turista vezetonk Ashraf ( o egy harmadik

Laci, Ludmila es Paul03.07.2017. 22:10

5 nap Kairo es Alexandria

Mar 2017 Januarjaban kerestunk az interneten egy 5 napos Egyiptomi utat. A ho vegefele ratalaltunk a NIRVA utazasi irodara, a kiknek van egy hetvegi 5 napos tura, amelyiket kepesek voltak megvaltosztatni hetkoznapra. Igy Junius 5-en elindultunk Totontobal es masnap delutan tovabb repultunk Kairoba, ahol minden ugy pergetle ahogy megvolt egyezve. Minden remekul meg van tervezve . Sok kellemes es oromteljes elmenyekkel tertunk vissza. Remek tarsosag.

Mercz család17.03.2017. 11:43

A Kairó és nílusi hajóúton vettünk részt, ahol nagyon jól éreztük magunkat. A beépített programokon kívül az összes fakultatív kirándulásra is elmentünk. Bátran állítjuk, hogy Egyiptom általunk bejárt területei biztonságosak a turistáknak.Rendőrök,katonák vannak mindenhol,de ez nem zavaró.Köszönjük idegenvezetőnknek, Gabikának a hatalmas tudását, amit próbált nekünk átadni.
Párizs után Egyiptomot is a Nirva Tours-szal fedezhettük fel,ami ismét csodás élményekkel gazdagított bennünket. Köszönjük!

Ráczné Irma18.01.2017. 15:33

A kairói hétvégén vettünk részt, ami csodálatosan meg volt szervezve, a kinti partnerek is nagyon segítőkészek voltak. Nagyon örültünk, amikor másfél nap programját egy napba zsúfolták, így maradt egy teljes napunk önállóan kóricálni az óvárosban. Bátran kíséreljük meg a taxizást, tuk-tukozást, rendkívül nagy élmény. A fuvardíjban előre egyezzünk meg!!!

Eszényiné Lakatos Éva01.07.2016. 22:00

Mi is azon az erdélyi utazáson vettünk részt, mint az előttem szóló Csilla. Gabi, Krisztián és Koppány segítségével felejthetetlen élményekben volt részünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az erdélyi körutazást, mert egy tartalmas, izgalmas, jól megszervezett utazáson vehet részt. Magam is követni fogom az utazási iroda ajánlatait és másnak is javasolni fogom.

Hajek Csilla27.06.2016. 00:13

Csodálatos napokat töltöttünk Erdélyben "barangolássa"l. Köszönjük Gabinak a kellemesen eltöltött időt, köszönjük Kovács Krisztiánnak, hogy olyan kedves figyelmes sofőrünk volt az út során, végül (de nem utolsó sorban) köszönjük Darida Koppány csodás idegenvezetését, ami egy élmény volt. Nagyon jól éreztük magunkat Veletek! Sok ilyen utat kívánunk még Nektek :) (Velünk együtt).Legközelebb is a Nirva Tours-t választjuk.

Kovács Krisztina és Lakatos Viktória02.07.2015. 21:54

Nagyon köszönjük Gabinak a felejthetetlen 6 napos párizsi út idegenvezetését, gondoskodását. Nem volt épület amely mellett elmentünk, s ne mesélt volna. Köszönjük a türelmedet és fáradhatatlanságodat. Kényelmes volt az utazás, a szálloda tiszta, rendezett és jó az ellátás. Mindent láttunk, még többet is mint amit vártam. Egy örök élmény volt számunkra. Máskor is szeretnénk veled utazni. Köszönjük.

Kis Bence20.04.2015. 20:51

Ezúton szeretnénk megköszönni a szuper szervezést és korrekt információátadást ahhoz, hogy egyéni szervezésben is nagyszerű 4 napot tölthessünk Párizsban. Az iroda pontos tájékoztatása után gond nélkül boldogultunk a mindig nyüzsgő nagyvárosban. A szállás az igényeket kielégítette, a transzfer nagyon pontos volt! Köszönjük, hogy hozzájárultak 4 csodás naphoz Párizsban!

1 2 3
 Nem publikus


Az adatvédelmi szabályzatot elfogadom:
 kód  

« Back

Print

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom