Főoldal Vendégkönyv

Vendégkönyv

Tóth Ernőné és Stadler Erzsébet2014.11.11. 19:36

Kedves Gabi!

Azzal szeretnénk kezdeni, hogy nem csalódtunk az utazási irodában.Első olvasásra megijedtünk a zsúfolt és nagyon gazdag progamtól. Kis csapatunk bebizonyította, hogy félelmünk felesleges volt, érdeklődve, lelkesen vágtunk neki minden nap a látnivalóknak. Ahhoz, hogy ilyen jól érezzük magunkat, kellett a kiválóan felkészült idegenvezető, amit Gabi személyében maximálisan meg is kaptunk. Lebilincselően, érdekesen mutatta be Franciaország történelmét, Párizs múltját és jelenét. A 6 na

Altan Rentsen2014.10.11. 00:33

I just got back to Los Angeles from my Paris tour with Gabi.
She is just incredible tourguide with a huge knowledge about country and people. She was well planned and organized, we were very happy and safe with her in Paris. I recommend this touragency to everyone.
Thank you Gabi!

Bartalosné Batári IUldikó2014.10.02. 10:29

Néhány napja érkeztünk haza Párizsból és még mindig nem tudtuk feldolgozni a rengeteg élményt. Közel ezer fényképet készítettünk a 6 nap alatt. Ez is bizonyítja, hogy csodálatos helyeken jártunk és rengeteg benyomás, élmény ért bennünket. Gabika fáradhatatlanul, hatalmas tudással és rendkívüli odafigyeléssel kalauzolt bennünket a sok-sok párizsi látnivaló és a gyönyörű Loire-menti kastélyok vidékén. Imádtuk a tudását, a családias hangulatot, a mindenre kiterjedő figyelmét. Csak ajánlani tudom!!!

Kis Kálmánné2014.06.02. 15:36

Római úton vett részt kis csapatunk, ahol Gabi jó szervezésének köszönhetően kíváló szállásban és mindenre kiterjedő figyelemben részesültünk. A napi programok jól megszervezettek és élményekben gazdagok voltak, Gabi fáradhatatlanul rótta előttünk, -ontva az információkat- Róma macskaköves utcáit, látnivalóit. Még Rómában
elterveztük, hogy más utakra is szívesen megyünk a Nirva Tours szervezésésében! Köszönjük Gabika!

Józsa Ferenc2014.05.29. 11:58

Fantasztikus hétvégét töltöttünk Kairóban! :)
Kiváló szervezés, színes programok, felkészült és kedves idegenvezető, luxus szálloda, teljes körű tájékoztatás.
Csak ajánlani tudom a Nirva Tours utazási irodát bárkinek.
Mindent köszönünk :)

Lakatos Krisztián2013.11.22. 11:57

Római városlátogatásunk alkalmával abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy négytagú családunkat kísérte Gabi. Hozzánk és a gyerekekhez is mindig türelmesen alkalmazkodott a programok kiválasztásánál és sorrendjénél. A tökéletesen szervezett idegenvezetésnek köszönhetően mindent láttunk amit Rómából három nap alatt látni lehet. Bízom benne, hogy még találkozunk és a világ más tájain is tud nekünk mutatni érdekes látnivalókat.
Üdvözlettel: Lakatos Krisztián

Mercz család2013.07.09. 15:16

Párizsi utunk alkalmával tökéletesen éreztük magunkat. Az egész programról (kezdve a budapesti repülőtértől) csak felsőfokban tudunk beszélni! Legközelebb is a Nirva Tours-t választjuk! Köszönjük a felejthetetlen élményeket idegenvezetőnknek, Zana Gabinak!!!

Nagy Sándroné Tábori Mária2013.07.02. 19:53

Számomra nagyszerű élmény volt a Párizsi utazás! Szívből ajánlom mindenkinek. Kitűnő volt a szállás, a szervezés, az idegenvezetés. :)

Kovács László2013.05.21. 14:58

KEDVES UTAZÓK !

MI VÁRHATÓ EL EGY SIKERES UTAZÁSHOZ ?

PONTOSSÁG, PRECIZITÁS, JÁRTASSÁG, SZAKÉRTELEM, VENDÉG KÖZPONTÚ FIGYELEM, SZELLEMES TÁRSALGÁS.

EZEKET A TULAJDONSÁGOKAT MARADÉKTALANÚL MEGKAPTAM A ”HOSSZÚ HÉTVÉGE PÁRIZSBAN „ UTAZÁS ALKALMÁVAL.

KÖSZÖNÖM ZANA GABRIELLA CSOPORTVEZETÉSÉT, ÉS SZÍVBŐL AJÁNLOM OLYAN LEENDŐ UTASOKNAK AKIK EZEKET A FELEDÉSBE TŰNŐ ERÉNYEKET KERESIK EGY GONDTALAN UTAZÁS MEGVALÓSITÁSÁHOZ .
Kovács László

Balogh Eszter2012.11.24. 12:19

"Egyiptom titkai" Nilusi hajóúton vettem részt Nirva tours szervezésében, noha nem szivesen veszek részt szervezett utazásokon, ezúttal minden várakozásomat felülmúlta, minden láttam amit látni szerettem volna köszönve jó szervezésnek, tapasztalt utivezetőnknek . Nagyon elégedett voltam szálláshelyeinkkel úgy Kairóban és Hurghadán is,na és a hajókázás a Niluson-hát az csodálatos volt.Szeretném ezúton is megköszönni Zanánénak fáradozását és kiváló szervezését üdvözlettel: Eszter

1 2 3
 Nem publikus


Az adatvédelmi szabályzatot elfogadom:
 kód  

« Vissza

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom