Főoldal Franciaország Gyerekprogram ajánlatok Párizsban

Gyerekprogram ajánlatok Párizsban

Gyerekeknek ajánljuk

Megszoktuk, hogy a a kisgyermekes családok szinte csak a Disneyland park miatt utaznak Párizsba! Ez természetes, de nem árt tudni, más lehetőségekről is!

1. hely: Továbbra is a Disneyland 1 park, 2 park. Kisebb gyermekeknek az 1-es park javasolt. Hatalmas választék van különböző játékok és szórakoztató eszközökből. Mindenképp érdemes itt kezdenünk a kalandozást, mert a parknak ez a része igazi mesevilágba röpíti a gyerekeket, felejthetetlen élményt ad mindenkinek. Összesen 39 attrakció közül válogathat. Például a kisvonat, körhinta, hullámvasút, vagy egy izgalmas űrutazás...stb..  Megismerhetik Pán Péter világát,harcolhatnak Buzz Lightyear-ral, megdörzsölhetik Aladin lámpását, bekukkanhatnak  a Karib-tenger kalózainak világába, próbára tehetik bátorságukat az Indiana Jones hullámvasúton vagy a Phantom Manor kísértet kastélyba.

Ha csak 1 napot szánnak a parkra, elég is az 1-es park, mert elég hosszú a sorbanállás

szinte mindenütt. Erre találták ki nemrég a fizetős fastpass-okat, amivel, gyorsan vagy azonnali belépést kap a kedvenc helyekre. A 2. park nagyobb gyerekeknek, fiataloknak való elsősorban, ahol szimulációs megoldásokkal a moziviág kulisszáiba is betekinthetnek és kiváló lehhetőséget kapnak a szabadesés gyakorlatából.

 

2. hely: Asterix park: francia tulajdonú park .1989-óta  működik. A park a híres képregény, mese alakjait elevenitimeg gyermek és felnőtt előtt. A gall mesefigurákon kívül az ókori Róma szereplőivel és építményeivel, berendezéseivel találkozhatnak.

 

3.hely:  a 7 év alatti gyermekeknek javasolt. Jardin Acclimation

 

4.hely: Porte de la Villette A művészek és Tudományok  városa.

« Franciaország

Nyomtatás

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom